Hardware Wallets


Her på siden har vi en oversigt over anbefalede hardware tegnebøger fra troværdige Bitcoin virksomheder.

Opbevaring af bitcoin

Hardware tegnebøger også kendt som hardware wallets eller signing devices er en af de første ting du skal gøre dig bekendt med når du har anskaffet de første Satoshis. Herunder kan du se et par stykker som vi anbefaler. Inden for nærmeste fremtid vil du kunne finde finde hjælp og vejledning her på hjemmesiden men første skridt er at anskaffe en og der findes allerede gode vejledninger på youtube -dog ikke på dansk endnu. Det lyder måske bøvlet men det er ikke så svært at finde ud af. Lav altid en test overførsel med et lille beløb inden du overføre resten. Men sørg for at få dine Satoshis i egen varetægt. Du kan se en liste med anbefalede hardware wallets herunder. 

Bitbox02

Bitbox02 Bitcoin-only hardware fra Shiftcrypto i Schweiz er en super hardware wallet som er nem at betjene. Der medfølger alt du skal bruge. Husk at vælge Bitcoin-only versionen.

+ At den sendes fra Schweiz.

Klik her for at bestille Bitbox02

Coldcard  MK4

Coinkite laver en række rigtig gode produkter og mest kendt er deres Colcard hardware wallet. Den er ikke svær at bruge og samtidig så gemmer den på en lang række super fede funktioner. Coldcard MK4 kan bruges både tilsluttet til computeren, vha. NFC eller airgapped med MicroSD kort.

Klik her for at bestille Coldcard MK4

JADE

Blockstream har lavet en super fin lille hardware wallet med et lille kamera som bl.a. giver mulighed for at signere transaktioner vha. af QR koder. Det betyder at Jade kan bruges “Air-gapped” hvilket betyder at den ikke behøves at blive tilsluttet computeren men kan kommunikere vha. af QR  koder. Det kan der være forskellige grunde til at man gerne vil og den kan også tilsluttes med et kabel hvis man måtte ønske det. JADE kan desuden benyttes i forbindelse med Liquid netværket. For mere information om Liquid, se her.

Klik her for at bestille Jade


STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.