Bitcoin initiativer i Danmark

Proof of Work

Her på siden finder du Bitcoin-only initiativer som alle bidrager til en bedre og bredere forståelse af hvad Bitcoin er.

Hvis du sætter pris på nogle af disse initiativer kan du vælge at sende lidt sats til de personer som står bag. Du finder en lightning adresse ud for hvert af disse initiativer.

Har du selv ideer og forudsætninger for at tage initiativ, så overvej det. Bitcoin er Proof of Work.

Oversigt over Bitcoin initiativer i Danmark

Kender du et Bitcoin-only initiativ på dansk som du mener mangler på listen, så send en mail på kontakt@enogtyve.org eller hop ind i “Proof of Work” tråden på Telegram her: “Enogtyve Proof of Work“.

Danske Bitcoin-only initiativer

Initiativer der fortsat er under udarbejdelse

Herunder er en liste med de initiativer der arbejdes på. Denne kan meget vel være forældet og det kan derfor være en god idé at høre ad i “Proof of Work” tråden på Telegram her: “Enogtyve Proof of Work“.

Det kan også være at du kan hjælpe folk som måske allerede arbejder på noget du har lyst til at hjælpe med.

Danske Bitcoin-only initiativer under udarbejdelse

Der er meget man kan hjælpe med, specielt ift. oversættelser

Hvis du ønsker at bidrage med oversættelse af læringsmateriale er der rig mulighed for det og i nogle tilfælde kan du optjene sats for din indsats. Det skal dog være lysten der driver værket da det oftest er mindre symbolske beløb.

Udover det hurtigt voksende antal af gode bøger om Bitcoin, så er der også udarbejdet en masse godt læringsmateriale og håbet er, at meget mere af dette kan blive gjort tilgængeligt på dansk.

Der udvikles ligeledes også hele tiden bedre værktøjer til f.eks. oversættelser, ligesom at der er flere initiativer hvor du kan få sparring omkring hvordan du f.eks. mest effektivt løser en oversættelses opgave. Eksempler herpå er:

Planb.network

Blink Blog

Tøv ikke med at skrive eller stille spørgsmål i Enogtyve Proof of Work gruppen.

Støt op om Enogtyve. Der er mange måder at støtte op om Enogtyve, klik her for at se en liste med ideer.


STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.