Mining for opvarmning


Ideen er at udnytte overskudsvarmen fra minere til at skabe en multifunktionel løsning der både opvarmer rummet og bidrager til Bitcoin-netværket samtidig med at man bliver belønnet med sats. Derudover er der formentlig mange Bitcoin entusiaster der vil finde sådan et projekt sjovt og lærerigt.

Én ting er almindelig opvarming, en anden kunne være opvarming af vand til gulvvarme, vandhanen, bruseren, swimmingpool osv. Længere nede på siden er der links til flere ressourcer for at lære mere om mining for opvarming samt ideer til hvordan du kan komme igang med dit eget hjemme mining projekt. Ligesom så meget andet, så kan det måske lyde svært og kompliceret men der findes gode vejledninger og video guides der går igennem processen og det er slet ikke så galt som man måske kunne tro.

Forhåbentlig er der flere der har lyst til at udforske mulighederne for mining til f.eks. opvarmning af bolig, sommerhus, anneks, skur, værksted, garage, lagerhal, forretningslokaler mv.

Der er også virksomheder der tilbyder færdiglavede løsninger som f.eks.

21energy.io
Heatbit
Nakamoto Heating

Men har du mod på selv lave din egen “Bitcoin varmer” så er det i sidste ende bare er en computer som larmer og som vi gerne vil have til at sige så lidt som muligt. Der er som sagt nogle gode folk der har lavet udførlige vejledninger til hvordan man kan gøre.

https://www.miningwholesale.eu kan man købe miner udstyr og de har også et færdigt sæt med en S9 miner samt de ting der skal udskiftes så den ikke larmer mv. De har ligeledes en guide som kan findes her: https://miningwholesale.eu/s9-heater-guide-build-your-s9-space-heater

Det er ikke meget men du kan få 3% på din ordre hvis du bruger rabatkoden “ENOGTYVE“.

Cryptocloaks har lavet en anden vejledning hvor der bruges nogle andre ventilatorer/kølefans.

Denne løsning er lidt dyrere og der skal bruges nogle andre adaptere men ellers er det i det store hele samme idé. Du kan finde denne vejledning her: https://www.cryptocloaks.com/the-future-of-space-heaters-s9-bitcoin-asic

Alternativ adapter til 3D print som skulle være lidt mere effektiv. https://www.thingiverse.com/thing:5877154
Har du ikke adgang til en 3D printer kan du evt. spørge i Telegram gruppen.

YouTube findes der mange gode videoer om “Home Mining”. Herunder er der links til et par af disse og i ENOGTYVE Telegram gruppen er du altid velkommen til at følge med i andres hjemme mining projekter samt stille spørgsmål eller hjælpe andre.

ENOGTYVE Telegram gruppe

YouTube:
BTCSessions – Bitcoin Varmer Tutorial
Pacific Bitcoin – Home Mining for fun & profit
John Stefanopoulos – Bitcoin Mining in Every Home (WiM380)


STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.