Opbevaring af bitcoin


Sikkerhed:

  • Børserisici: Børser kan være sårbare over for hacking eller andre sikkerhedsbrud. Der har været tilfælde i fortiden, hvor børser er blevet kompromitteret, hvilket resulterede i brugere har mistet bitcoin.
  • Egen tegnebog: Når du har dine private nøgler i en personlig tegnebog, har du kontrol over sikkerhedsforanstaltningerne, f.eks. ved brug af hardware-tegnebøger som generelt anses for mere sikre end online børser.

Ejerskab og kontrol:

  • Når dine bitcoin er på en børs, ejer du teknisk set ikke de private nøgler til din tegnebog; børsen gør det. Dette betyder, at du stoler på børsen for at sikre og administrere dine bitcoin korrekt. Ved at flytte dine bitcoin til din egen tegnebog får du fuldt ejerskab og kontrol.

Privatliv:

  • Børser kræver normalt identitetsverifikation, og dine transaktioner på børsen er forbundet med din identitet. Ved at bruge din egen tegnebog kan du opretholde en højere grad af privatliv og anonymitet, da bitcoin transaktioner generelt er pseudonyme.

Undgå problemer med børsen:

  • Børser kan stå over for tekniske problemer, reguleringsmæssige problemer eller andre udfordringer, der midlertidigt eller permanent kan påvirke din adgang til dine bitcoin. At have din egen tegnebog eliminerer denne risiko.

Se mere og få overblik over et udvalg af gode hardware tegnebøger her


STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.