Lightning Wallets

Der findes mange forskellige wallets som understøtter Bitcoin Lightning netværket. Herunder er der en liste med nogle af disse samt en kort beskrivelse.


Blink

Blink er en brugervenlig tegnebog med mange funktioner og muligheder, herunder lightning-transaktioner, onchain-overførsler, ‘stable sats’*, betalingskoder (QR-koder) og Point of Sale (POS).

Du er lynhurtigt igang og der er en fremragende mulighed for at lære om penge og Bitcoin samtidig med at du optjener sats. Se guiden her for at komme igang med at bruge Blink. Blink Guide


Phoenix Wallet

Phoenix wallet er en super god lightning wallet som giver mulighed for at sende on-chain bitcoin og swap til Lightning. Det er en “Non-custodial” wallet hvilket der altid anbefales til dem der ved hvordan det fungerer. Phoenix har en god brugerflade og er lige til at gå til. Husk at lave en backup af din wallet.

https://phoenix.acinq.co/


Wallet of Satoshi

Wallet of Satoshi er en populær lightning wallet som har en simpel brugerflade og god brugeroplevelse. Du får en autogeneret Lightning adresse som ligner en e-mail adresse hvortil andre kan sende bitcoin. Det er en custodial wallet som betyder at det altså er virksomheden bag Wallet of Satoshi der holder din sats og derfor anbefales det ikke at have større beløb stående her.

Point of Sale. Wallet of Satoshi har en fin pos funktion som du kan bruge i din forretning hvis du ønsker at give dine kunder mulighed for at betale med bitcoin. Hvis du har brug for et større setup eller flere funktioner i forbindelse med at acceptere bitcoin, så klik her.

https://www.walletofsatoshi.com/


Support Enogtyve

Vil du støtte op om dette indhold og Enogtyve? Det kan du gøre ved at sende nogle sats. Brug LNURL-pay QR-koden, som du finder til højre.

Der er også alternative måder at støtte Enogtyve på. Du kan læse mere her.