Bitcoin Software


Uanset om du benytter services eller downloader software eller andet som har med Bitcoin at gøre, så vær sikker på altid at tjekke for dig selv at du er på den rigtige side og det er det du forventer at downloade som du downloader. Her på siden finder du links direkte til de services mv. som der omtales men alligevel så vis en sund skepsis og tjek efter selv. Don’t trust, verify.

Wallet software

Flere producenter af Hardware Wallets laver en tilhørende software wallet. Der er flere grunde til at undgå at bruge disse. Herunder er nogle anbefalede alternativer som alle er *FOSS som kan bruges sammen med de fleste Hardware Wallets.


Sparrow Wallet

Sparrow wallet er en fantastisk wallet software til din computer. Du finder et bredt udvalg af funktioner som du vil finde mere og mere brugbare jo mere du lære om Bitcoin. Hertil kan det siges at måden Sparrow viser transaktioner og overblik på endda kan bidrage til forståelsen af hvordan Bitcoin fungerer.

Find mere information og download Sparrow wallet


Wasabi

Wasabi Wallet er også en super god software wallet til din computer. Wasabi har stort fokus på privatliv og har en række muligheder som du måske vil finde interessant at benytte.

Find mere information og download Wasabi


Specter

Specter Wallet er ligesom Sparrow og Wasabi Free and Open Source (FOSS*)

Find mere information og download Spectre


*FOSS – Free and open source software (Gratis og åben kode så alle kan se for dem selv hvordan programmet virker og sikre at der ikke sker noget der ikke skal ske bag kulissen)


STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.