Byg selv


Når du har lært mere om Bitcoin og måske er nået til et punkt hvor du kunne tænke dig at eksperimentere lidt mere så er der mange muligheder for at lege og lære. Bitcoin er sjov, du kan lave alverdens ting, måske har du selv en idé til et projekt? Der kommer hele tiden flere værktøjer som gør det lettere at komme igang. Så længe at man selv gør en indsats for at lære og prøver sig frem, så er der mange der er villige til at hjælpe dig.

Herunder finder du en række links så du kan komme igang og længere nede på siden kan du se et udkast af billeder og video fra forskellige projekter.

LNBits.com – LNBits er et fantastisk værktøj og kan måske siges at være en slags “WordPress” for Lightning.

Lightning Piggy – Lightning Piggy er et projekt hvor man kan bygge en Lightning sparegris. Måske skal lommepenge skiftes ud med lommesats?

Getumbrel.com – Umbrel er en nem, hvis ikke den nemmeste måde at komme igang med din egen Bitcoin node.

Cryptocloaks.com – De 3D printer en masse Bitcoin sager, tjek deres hjemmeside og overvej om du måske skulle bygge en el-varmer som samtidig miner satoshis? Du kan også købe en færdig her hos 21energy.io og mangler du en miner så tag fat i dem her Miningwholesale.eu

Bolt.fun – Her er der mulighed for at finde inspiration, samarbejde, deltage i konkurrencer og hackathons, du kan også hoste dit eget hackathon samt meget mere.

Nerdminer project – Byg din egen lille miner som f.eks. kan stå på dit skrivebord. En perfekt samtalestarter og hvem ved 😉

Billeder af Bitcoin gør det selv projekter

Klik på billedet for at åbne et link hvor du kan se hvordan du kommer igang med projektet.

Lightning switch sæbeboble maskine

STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.