Podcasts


Velkommen til Enogtyve Podcast! Herunder kan du vælge den streaming service du foretrækker.

Kender du til en god Bitcoin Podcast på dansk som du vil anbefale, så lad os høre om den og vi kan liste den her på siden. Længere nede på siden finder du andre danske Bitcoin-only podcasts.

Hvis du kunne tænke dig at tage del i en episode så send gerne en mail til kontakt@enogtyve.org eller bring det op i Telegram gruppen.

Fountain.fm er en streaming service der bygger på ‘Value 4 Value’ modellen. Der er ingen reklamer og du har mulighed for at optjene sats når du lytter ligesom du kan bidrage ved enten at streame sats eller ved at booste specifikt indhold som du synes om.

Download Fountain her


Danske Bitcoin Podcasts


Lad os snakke om Bitcoin

Denne serie af ENOGTYVE Podcast er tænkt som en uformel platform for hyggesnak om Bitcoin og alt muligt andet i periferien heraf. Du har her mulighed for at være fluen på væggen når forskellige Bitcoin entusiaster udveksler deres tanker, historier, ideer mm.

Klik her for at gå direkte til serien


STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.