Udforsk

Her på siden finder du forskellige andre emner som du garanteret synes er interessant når du har lært lidt mere om Bitcoin. Der er et hav af Bitcoin ressourcer på engelsk og nogle af disse er samlet på en side som der er linket til herunder. Du kan også finde en liste med konferencer hvor folk med interesse fra hele verden mødes og deler deres tanker og ideer. Du bliver muligvis overasket over hvor mange Bitcoin fælleskaber der findes samt hvor langt de er mange steder med at få integreret Bitcoin som den foretrukne opsparing -og betalingsmåde. Der findes også en lang række start-ups og etablerede Bitcoin virksomheder rundt omkring i verden.

Kort fortalt er her på siden et forsøg på at samle nogle relevante links.


STØT OP OM ENOGTYVE
Ønsker du at støtte op om ENOGTYVE og hjælpe andre med at lære om Bitcoin kan du finde ideer til forskellige måder hvorpå du kan gøre dette på support siden

Når du på din Bitcoinrejse måtte få lyst til at tage del i snakken med andre som har samme interesse, så kom endelig ind i Telegramgruppen som du finder her telegram.enogtyve.org. Der gøres opmærksom på at gruppen er Bitcoin-only.